Бизнес и финанси

E-cash.bg – бързи кредити

E-cash.bg – бързи кредити

E-Cash е сайт, създаден от Ferratum Group преди няколко години. Спрямо други небанкови институции, той е значително нов за страната. Въпреки това бързо става разпознаваем сред хората, които се нуждаят от бърз заем онлайн.

Тази небанкова институция е създадена конкретно за българския пазар. Зад e-cash.bg стои експертизата на дългогодишните специалисти, работещи във Ferratum Group. Компанията оперира на територията на 25 страни по целия свят.

Постепенно E-Cash успява да се докаже като надежден бранд, към който потребителите се обръщат, когато изпитват нужда от бърз кредит online. Услугите на сайта са замислени по начин, който да удовлетворява потребностите на хора от различни социални прослойки. Условията са подходящи за студенти, пенсионери, безработни, майки по време на майчинство и прочие. Лихвите на E-cash.bg са изключително ниски и можете дори да вземете кредит без лихва. Фирмата държи много на кредитното минало на своите клиети и ако те са лоялни платци, получават различни бонуси, като ниска лихва, и по-добри условия за всеки бъдещ кредит.

В сравнение с други конкурентни сайтове E-Cash счита за приоритет да разработи нови и иновативни начини за обслужване на потребителите. От голямо значение е онези, които имат неотложна нужда от пари, да получат бърз заем във възможно най-кратки срокове.

История на e-cash.bg

Брандът E-Cash достига до хората посредством сайта си e-cash.bg. Сайтът на тази небанкова институция е изключително лесен за използване. Подаването на документи онлайн е опростено, за да не се губи от времето на кредитополучателите. Правилата и условията са описани подробно, за да бъде тегленето на заем прозрачно.
Чистото кредитно минало е нещо, на което сайтове като този обръщат засилено внимание. Поради тази причина небанковите институции насърчават клиентите да изплащат вноските по кредитите си навреме. Това значително би улеснило отпускането на заем в бъдеще.

Бързи кредити онлайн от e-cash.bg

Неизменна част от качественото обслужване на потребителите са специалистите, които работят в тази финансова институция и имат забележителен принос към успеха и развитието на цялото индустрия. Техните богат опит и експертиза дават на всички клиенти спокойствието, че взимат заем от място, което поставя техните нужди на първо място и няма да има злоупотреби.

Това, от своя страна, води до покачване на броя потребители, които кандидатстват за една от двете възможности за бърз кредит от e-cash.bg.
Първата възможност е в размер от 50 до 1000 лв или търсена от хората като кредит до заплата. Този онлайн кредит е предназначен за онези, на които им трябват пари до минути за непредвидени разходи като плащане на наем, ремонт на жилище или автомобил и прочие.

Срокът, в който може да се върне е от 5 до 45 дни.

Втората възможност е за по-големи суми – от 400 до 5 хиляди лева. По своята същност представлява кредит, връщан на месечни вноски. Срокът за погасяване е по-голям – между 2 месеца и 1 година.