Бизнес и финанси

Фератум България ЕООД

Фератум България ЕООД

Ferratum е финансова институция, която е лидер в сферата на бързите кредити. Всеки може да получи одобрение до минути, като кандидатстването става лесно и за кратко време. Това, което отлича услугите на Ferratum от останалите бързи заеми, е професионализмът, който клиентите получават. На тях своевременно се дават отговори на всякакви въпроси, свързани с вземането на бърз кредит.

Мненията на потребителите са единодушно, че условията на компанията са отлични, а професионалното отношение – гарантирано.

Сумата, за която всеки може да кандидатства, е от 50 до 5 000 лева. За целта е необходима само лична карта. На всекиго може да се случи да има спешна нужда от пари. Причините обикновено са най-различни – ремонт на кола, вноска по ипотечен кредит, спешна покупка на бяла или черна техника и прочие. Ferratum разбира, че е важно да имаме финансови средства, затова работи за нас 24 часа, 7 дни в седмицата.

История на Ferratum

Ferratum е първата българска компания за бързи кредити онлайн. Името на фирмата е „Фератум България“ ЕООД. Тя е част от международната кредитна компания Ferratum Group, която е създадена през 2005 година и оперира на територия на общо 25 страни по целия свят. У нас функционира като финансова институция от 2009 година, като умело прилага международния си опит и на българския пазар.

Целта на Ferratum е бързо и лесно предоставяне на пари с минимална документация и за възможно най-кратки срокове. Компанията е сред най-динамично развиващите се, гъвкави и иновативни в сферата на бързите кредити. Тя постоянно намира нови начини да подобрява дейността си.

Сред нещата, с които се гордее, е членството в Асоциацията за отговорно небанково кредитиране. Всички нейни клиенти могат да бъдат спокойни и сигурни, че работи съобразно установения Етичен кодекс за отговорно кредитиране. Благодарение на дългогодишният си опит в областта на бързите заеми, към днешна дата компанията има над 2 млн. доволни клиенти по целия свят.

Бързи кредити онлайн от Ferratum

Основно 2 са услугите, които компанията предлага. Първата е заем до заплата и важи за суми от 50 до 1000 лева, като срокът на погасяване е между 5 и 45 дни. Втората е заем на вноски. Тази услуга важи за суми от 400 до 5000 лева, а срока за връщане е от 2 месеца до 1 година. Повече информация, както и отговори на най-често задаваните въпроси от хората, могат да бъдат намерени на сайта на компанията.