Медицина

IG Dental Зъболекар София

IG Dental Зъболекар София

Ако сте от гр. София и спешно се нуждаете от добър зъболекар или хирург стоматолог, може да се обърнете към дентална клиника IG Dental. Повече информация за зъболекар софия тук.

Създадена през 1995 година, вече 24 години клиниката осигурява на своите пациенти висококачествено зъболечение, извършвано от най-добрите специалисти в своята област.
Постоянното усъвършенстване и инвестиции в сферата на иновативните технологии и квалификация, позволяват на екипа да работи по най-съвременните методи за лечение.

Благодарение на модерното оборудване и инструментариум, клиниката предлага широк избор от стоматологични услуги: поставяне на титаниеви импланти, металокерамика на предни зъби, лечение на кариес, избелване на зъби, поставяне на порцеланови фасети, оперативно вадене на мъдрец, лечение на възпалени венци, почистване на зъбен камък и др.

IG Dental държи на добрите отношения между пациент и зъболекар, които се основават на взаимно уважение и доверие.

Стоматологичният кабинет се намира на удобно и познато място за всички софиянци – бул. Васил Левски №70, на метри от площад „Патриарх Евтимий“, наричан още „Попа”.