Медицина

Дентална клиника Александър Вълев

Дентална клиника Александър Вълев

Денталният специалист д-р Александър Вълев с мисията да върне красивата и здрава усмивка на българина

Aleksandur 1 1„Българите да бъдат по-усмихнати, уверени и здрави“ – това е част от мисията, която си поставя стоматологът от София д-р Александър Вълев. За да я изпълни обаче, като експерт в денталната медицина, специалистът отваря своя собствена дентална клиника. Оборудва я с най-модерната техника, включва в екипа си не просто знаещи и можещи, а наистина мотивирани, грижовни и сърцати колеги, с които заедно да постигнат тази нелека цел – българинът да получи качествена дентална услуга, услуга, която да му върне самочувствието и значително да подобри качеството му на живот. В допълнение, д-р Александър Вълев заявява, че вярва в напредъка. Той е от онези медицински специалисти, които непрестанно се развиват, осведомяват се за последните тенденции и принципи в областта си. Той цели лечението да бъде максимално безболезнено, а крайният резултат – не просто задоволяващ, но и естетически издържан, съобразен с индивидуалните претенции на пациента, с неговите физиологични и емоционални нужди.

Какво превръща клиниката на д-р Александър Вълев в модерната алтернатива за стоматологията на 21 век у нас?

Dental Clinic ValevБез да претендираме, че д-р Александър Вълев е единственият талантлив, отговорен и иновативен в лечебните си терапии и подходи лекар по дентална медицина, трябва да отбележим, че част от неговите предимства, включително и тези на клиниката му, са безспорни. Взети заедно тези предимства представляват лъч надежда за подобряването на качественото и достъпно медицинско обслужване у нас. За клиниката на д-р Александър Вълев можем да говорим много, но лично ние смятаме, че най-удачно би било лаконично да изброим големите й предимства пред останалите дентални клиники у нас:

  • В клиниката работят доказали се и изключително опитни, но и много внимателни към пациентите си колеги на д-р Александър Вълев, които той лично и щателно е подбирал и обучавал с идеята да осигури най-доброто на пациентите, а те на свой ред, да получават адекватно и навременно лечение.
  • Използват се висококачествени и модерни технологии, съчетани с иновативна техника, която не винаги е на разположение в повечето дентални клиники в страната. Всеки от уредите тук е сертифициран и определен от здравните и стоматологични организации като безопасен и максимално ефективен.
  • В клиниката на д-р Вълев ще намерите комплексна услуга, която позволява както надежно лечение, така и подобряване на естетическия вид на усмивката. Тук не се дават напразни надежди за моментална холивудска усмивка и не се пристъпва към „зачеркване“ на разболял се зъб поради риск от необходимост на сложни процедури. Тук се подхожда строго индивидуално към всеки пациент и към неговите дентални проблеми.
  • Лично отношение към всеки пациент. Изготвяне и съхранение на подробна документация за всяко едно лечение.

Klinika 2 1 3 1024x768Д-р Александър Вълев предлага в частната си клиника пълен пакет от услуги и лечебни терапии, работещи едновременно по посока подобряване на визията на зъбите и осигуряването на оптимално здраве за цялата устна кухина. Специалистът разполага с едно от най-иновативните лечения за парадонтит, а едновременно с това предлага на достъпни цени щадящо избелване на зъби, което може да се проведе изцяло в домашни условия за оптимален резултат, максимален комфорт и удобство на пациентите. Силно препоръчван в София е д-р Александър Вълев, когато става въпрос за поставяне на зъбни импланти. В клиниката се работи с първокласни материали, а освен това екипът на д-р Вълев е на разположение за пациента и след поставянето на импланта с цялата нужна информация за поддръжката му и бързо справяне с евентуален възникнал последващ проблем.

Бели, здрави и красиви зъби за всеки – това е простичката, но толкова хуманна мисия, която д-р Александър Вълев ежедневно постига в своята клиника, където денталната тревожност се елиминира, а усмивката се възстановява след прецизна и внимателна работа на внимателни и опитни стоматолози.

.


Сайт: <изтекъл абонамент>

Телефон: <изтекъл абонамент>

Адрес: <изтекъл абонамент>