Бизнес и финанси

Бърза Каса – бързи кредити

Бърза Каса – бързи кредити

Бърза Каса е сайт за бързи заеми online, създаден от Ferratum Group. През последните години тази небанкова институция се развива успешно до наши дни. Днес тя се е превърнала в разпознаваемо име сред хората, възползващите се от бързо онлайн кредитиране. Добре позната е с отпускането на микрозаеми на частни лица. Още от самото начало брандът е замислен като продукт, ориентиран конкретно към пазара у нас.

Той се стреми към разработване на иновативни начини на привличане и задържане на потребителите, нуждаещи се от спешен заем до минути.

След краткия процес на подаване на документи чрез сайта, следват само няколко минути, преди да има официално одобрение и превеждане на желаната сума пари. Стъпките по пускане на заявлението са подробно обяснени на barzakasa.bg

История на barzakasa.bg

Бърза Каса се нарежда в портфолиото на компанията Фератум като поредния успешен проект, реализиран в България. Сайтът е достъпен от всякакви мобилни устройства, като по този начин клиентите биват максимално улеснени. Barzakasa.bg разчита на дългогодишния опит и богатата експертиза на специалистите, работещи във Ferratum Group. Благодарение на тях сайтът успява да обработи многобройните заявления и да преведе на хиляди хора бързи кредити онлайн.

За годините, през които брандът е на българския пазар, той е предоставил финансови средства на хиляди хора в нужда.

Мненията на някои от тях могат да се прочетат на barzakasa.bg.

Бърз кредит online от barzakasa.bg

Нуждата от пари може да се появи всеки всеки един момент. Бърза каса разбира това, поради тази причина кандидатстването е максимално улеснено. Два са вариантите са взимане на пари от тази финансова институция.

Единият е кредит до заплата, а другият – заем, който се връща продължително време под формата на определени вноски. Размерът на сумата, която може да ни бъде отпусната е от 50 до 4 000 лева.

Бърза Каса се гордее, че е насреща 24 часа, 7 дни в седмицата за своите клиенти. До пари, отпуснати за броени минути, имат равен достъп хора, намиращи се в различна моментна ситуация – безработни, студенти, пенсионери, майки в отпуск и т.н.

Всеки потребител, който иска да използва услугите на небанкова институция за оптускане на онлайн кредит, се нуждае само от документ за самоличност – лична карта.

Barzakasa.bg с радост ще ви помогне да решите неочакваните парични затруднения. Телефоните и мейлът на финансовата институция могат да се намерят с лекота в сайта. Отговори на всякакви въпроси, свързани с тегленето но бърз заем, могат да ви бъдат дадени в удобно за вас време.